Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Δέκα τρελές θεωρίες συνωμοσίες για τους πιο ισχυρούς ηγέτες


Δέκα τρελές θεωρίες συνωμοσίες για τους πιο ισχυρούς ηγέτες


Τι σχέση έχει η Merkel με τον Hitler ; Μιλάει ο Putin με εξωγήινους ; Διαβάστε δέκα τρελές θεωρίες συνωμοσίες για τους πιο ισχυρούς ηγέτες
Πρόσφατα είχαμε διαβάσει για 10+1 θεωρίες συνωμοσίας που μιλούσαν για διάσημα-ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα, όπως αν υπήρξε ποτέ ο Σαίξπηρ ή αν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν απλά μια απάτη.
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να δούμε τις θεωρίες συνωμοσίας που υπάρχουν γύρω από τους ηγέτες του κόσμου.
Είναι η Merkel κόρη του Hitler; Μήπως η βασίλισσα Ελισάβετ τρώει ανθρώπους ; Διαβάστε 10+1 θεωρίες συνωμοσίες για ηγέτες χωρών. Λέτε να αληθεύει κάποια;
1. Ο Shinzo Abe κρυβόταν πίσω από την επίθεση με χημικά στο μετρό της Κίνας
s1
Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πίσω από την επίθεση στο μετρό του Τόκιο το 1995 δεν κρύβεται η αίρεση Aum Shinrikyo, αλλά η στρατιωτική πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος των Φιλελεύθερων με τον Shinzo Abe ως τον βασικό ύποπτο. Βέβαια την επίθεση αυτή δεν την σχεδίασε μόνος του αλλά μαζί με μέλη του Κόμματος, με ακροδεξιές πεποιθήσεις, μεταξύ των οποίων πρώην Σοβιετικοί κατάσκοποι, η Ενωτική Εκκλησία και η Βόρεια Κορέα.
Γιατί όμως να σχεδιάσει αυτήν την επίθεση; Εδώ τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερα. Η θεωρία συνωμοσίας αποκαλύπτει ότι η επίθεση στο μετρό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια καλυμμένη απόπειρα πραξικοπήματος του στρατού.
Ο στρατός ήθελε να πάρει την εξουσία στη Κίνα και να στρατιωτικοποιήσει εκ νέου την χώρα, έτσι ώστε να επιτεθούν με χημικά όπλα στις Η.Π.Α και να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο χάρτη. Μάλιστα η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας συνδέεται και με την καταστροφή της Fukushima, η οποία υποτίθεται ότι ήταν αποτέλεσμα χημικών όπλων και όπλων που προκαλούν σεισμό.
2. Η Angela Merkel είναι η κόρη του Hitler;
deka-treles-theories-sinomosies-gia-tous-pio-ischirous-igetes
Η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας θα μπορούσε να καταρριφθεί από το ξεκίνημα της αλλά μιας και ακούγεται ωραία ιστορία οι πιστοί της βρήκαν την λύση. Η Merkel γεννήθηκε εννέα χρόνια αργότερα από τον θάνατο του Hitler, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι παιδί του.
Οι Ναζιστές επιστήμονες χρησιμοποίησαν το κατεψυγμένο σπέρμα του Hitler και η Merkel γεννήθηκε μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Μάλιστα λέγεται ότι τα γενέθλια της Γερμανίδας Καγκελάριου είναι στην πραγματικότητα στις 20 Ιουλίου 1954, την ίδια μέρα με αυτά του Hitler (20 Απριλίου 1889), και όχι στις 17 Ιουλίου 1954.
Μετά τη γέννηση της, οι Η.Π.Α, η Ρωσία και το Βατικανό αποφάσισαν να την προστατεύσουν και να της δώσουν ψεύτικους γονείς ως κάλυψη. Η θεωρία μάλιστα συνεχίζει και ισχυρίζεται ότι η Angela Merkel βρέθηκε στην εξουσία έπειτα από βοήθεια του Πάπα Βενέδικτου, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζουν ότι ήταν πρώην μέλος των Ναζί.
3. Ο Xi Jinping είναι μια μαριονέτα στα χέρια των Illuminati
s3
Η βασικότερη θεωρία συνωμοσίας έχει να κάνει με τους Illuminati και πως αυτοί ελέγχουν τους ηγέτες όλου του κόσμου. Λογικό είναι λοιπόν εκείνοι να βρίσκονται και πίσω από τον ηγέτης της ισχυρής Κίνας.
Συγκεκριμένα οι θεωρίες συνωμοσίας αναφέρουν ότι ο Robert Kohn, ο οποίος είναι λόγιος, τραπεζίτης και σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων είναι και ένας από τους ηγέτες των Illuminati. Αυτός λοιπόν ελέγχει τον πρόεδρο της Λαικής Δημοκρατίας της Κίνας, τον Xi Jinping. Η συγκεκριμένη θεωρία προέκυψε εξαιτίας ενός βιβλίου που έγραψε ο Kohn και μιλάει για το πως σχεδιάζει το μέλλον της η Κίνα.
4. Ο Stephen Harper είναι »εργαλείο» της CIA
s4
Η συγκεκριμένη θεωρία προκύπτει από έναν πρώην Καναδό διπλωμάτη, τον Peter Dale Scott. Ο Scott λοιπόν ισχυρίζεται ότι ο Stephen Harper έγινε πρωθυπουργός του Καναδά εξαιτίας τις βοήθειας της CIA και συγκεκριμένα ενός από τα παρακλάδια της, το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο (IRI).
Η CIA λοιπόν τοποθέτησε τον Stephen Harper ως πρωθυπουργό του Καναδά προκειμένου να προωθήσει τον μιλιταρισμό, να έχει πρόσβαση στη βάση πληροφοριών του Καναδά και να σταματήσει την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Η συγκεκριμένη θεωρία υποστηρίζει μάλιστα ότι είναι αρκετά πιθανό και να υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Harper και του Barack Obama για να υποδουλωθεί ο Καναδάς στις Η.Π.Α και να υπάρξει μια φασιστική ένωση Η.Π.Α-Καναδά.
5. Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι κανίβαλος
s5
Ο Πολιτικός φιλόσοφος Hubert Humdinger σε ένα άρθρο του το 1973 είχε γράψει: »Η Βασίλισσα πρέπει να τρώει ανθρώπινο κρέας για να είναι τόσο δραστήρια. Υπάρχει ένα τεράστιο ποσό της πνευματικής ενέργειας στον ανθρώπινο μυ».
Αυτή την πρόταση λοιπόν πήραν αρκετοί και δημιούργησαν μια θεωρία ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι κανίβαλος. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι κάποια στιγμή ένα μέλος των ενόπλων δυνάμεων, που είχε πάει στο παλάτι για να κοιτάξει ένα ηλεκτρικό πρόβλημα καλωδίωσης ανακάλυψε στον καταψύκτη κάποια περίεργα κομμάτια κρέατος.
Τότε φώναξε τους αστυφύλακες και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ανθρώπινο κρέας. Όμως δεν έγινε τίποτα μιας και όπως είπαν οι αστυφύλακες »είναι η Βασίλισσα δικαιούται να έχει κάποιες περίεργες συνήθειες. Δεν θα την διώξουμε για αυτό».
6. Ολόκληρη η πολιτική καριέρα του Αυστραλού πρωθυπουργού είναι φιάσκο
s6
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Tony Abbott γεννήθηκε στο Λονδίνο και σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Το 1981 πήγε στην Αυστραλία ενώ για πρώτη φορά εκλέχτηκε ως Βουλευτής το 1994. Από εκεί και πέρα έχτισε μια επιτυχημένη πολιτική καριέρα και κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός της χώρας.
Ωστόσο δεν είναι όλα τόσο απλά. Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας ο Tony Abbott δεν εγκατέλειψε ποτέ τη βρετανική του ιθαγένεια, κάτι που καθιστά παράνομο να βρίσκεται στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας, πόσο μάλλον να είναι πρωθυπουργός.
Ωστόσο η συγκεκριμένη θεωρία δεν είναι και τόσο σοβαρή, μιας και αν ισχύει ο Tony Abbott δεν θα έπρεπε να κάνει τίποτα άλλο από το να εγκαταλείψει την βρετανική του ιθαγένεια.
7. Ο Jacob Zuma σχεδιάζει να σκοτώσει όλους τους λευκούς στη Νότια Αφρική
s7
Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής έχει σχέδιο να εξαφανίσει όλους τους λευκούς στη Νότια Αφρική προκειμένου να υπάρξει μια κομουνιστική ανάληψη της χώρας.
Η συγκεκριμένη θεωρία είχε ως αφορμή μια έκθεση που κατηγορούσε τη κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι δεν κάνει τίποτα για τις ανεξέλεγκτες δολοφονίες των λευκών αγροτών στη χώρα. Μάλιστα όχι απλώς παρακολουθεί αμέτοχη αλλά υποκινεί και το μίσος κατά των λευκών.
Σε δηλώσεις του ο Jacob Zuma είχε πει ότι όλες οι μειονότητες στη Νότια Αφρική δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν αλλά επίσης τόνισε ότι όλα τα προβλήματα της χώρας ξεκίνησαν από την άφιξη του πρώτου Ολλανδού το μακρινό 1651.
8. Ο Vladimir Putin έχει συμβούλους εξωγήινους
s9
Η συγκεκριμένη θεωρία θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μιας και έχει να κάνει με καλούς και κακούς εξωγήινους. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη θεωρία ο Vladimir Putin έχει βοήθεια από τους εξωγήινους.
Στην αρχή συνεργαζόταν με μια φυλή εξωγήινων που ονομαζόταν »Dracos» όμως μετά τη κρίση της Ουκρανίας ο Putin άλλαξε συνεργάτες γιατί οι εξωγήινοι »Nordics» προσέφεραν καλύτερη συμφωνία. Συγκεκριμένα παρέχουν στους Ρώσους την τεχνογνωσία ώστε να ανταγωνιστούν τους Αμερικάνους και να νικήσουν τους »Dracos» που θέλουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα.
9. Ο Recep Tayyip Erdogan είναι ο αντίχριστος
s8
Για να αποδειχθεί ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι ο αντίχριστος ξεκινάμε από την αντίθετα πλευρά. Ο Tayyip Erdogan λέγεται ότι στη γειτονική μας χώρα, λατρεύεται από πολλούς και θεωρείται είδωλο. Κυρίως μάλιστα από τους συνεργάτες του, που πιστεύουν ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Αλλάχ.
Σύμφωνα με τη θρησκεία όμως »ο άνθρωπος της ανομίας, ο γιος της καταστροφής, ο οποίος αντιτίθεται και εξυψώνει τον εαυτό του σαν θεό» είναι αυτό που αποκαλούμε αντίχριστος. Οι λάτρεις λοιπόν των θεωριών συνωμοσίας δεν δυσκολεύτηκαν να βγάλουν το συμπέρασμα ότι ο Recep Tayyip Erdogan είναι ο αντίχριστος.
10. Ο Πάπας Francis είναι ο Petrus Romanus
s10
Η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας έχει να κάνει με μία προφητεία. Συγκεκριμένα η προφητεία λέει ότι ο τελευταίος Πάπας θα είναι ο »Petrus Romanus» ο οποίος » θα βοηθήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων (Ρώμη) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους». Γιατί όμως ο Πάπας Φραγκίσκος;
Το κανονικό όνομα του Πάπα είναι Jorge Mario Bergoglio και διάλεξε το όνομα Francis προς τιμήν του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Η Ασίζη έχει ένα οχυρό που ονομάζεται Rocca Maggiore, που σημαίνει «μεγάλος βράχος.» Peter σημαίνει επίσης «βράχος».
Επίσης το κανονικό όνομα του Αγίου Φραγκίσκου ήταν Giovanni Francesco di Pietro Bernardone, επομένως είχε ως βαφτιστικό του το Petrus. Μάλλον όσοι πιστεύουν αυτή τη θεωρία προσπαθούν πάρα πολύ, ώστε να αποδείξουν ότι είναι αληθινή.
Πηγές: listverse.com, news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου