Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Αθηνά Ωνάση. Οι φήμες για νευρική ανορεξία επιμένουν και είναι διαρκώς κακοδιάθετη και λιγομίλητη.
Σύμφωνα με πρόσωπο από την Ελλάδα που μαθαίνει τα νέα του ζευγαριού μέσω κοινών διαύλων επικοινωνίας, η Αθηνά Ωνάση έχει μετανιώσει για την πώληση του θρυλικού Σκορπιού στο Ρώσο μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.
«Δεν έπρεπε να πουλήσω το νησί. Εκεί βρίσκεται ο τάφος της μανας μου», φέρεται να εξομολογήθηκε πρόσφατα η «χρυσή» κληρονόμοι σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αθηνά συνεχίζει να επιμένει πως δεν είχε ποτέ καμία σχέση και κανένα συναισθηματικό δέσιμο με το νησί που έγινε, παγκοσμίως γνωστό χάρη στον Αριστοτέλη Ωνάση, ωστόσο μετανιώνει γιατί εκεί βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της.
«Ήταν πολλοί αυτοί που την είχαν συμβουλέψει να μην πουλήσει το νησί. Ακόμη και πρόσωπα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή της και δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με την οικογένεια Ωνάση. Δυστυχώς, δεν τους άκουσε και τώρα το έχει μετανιώσει πικρά», αναφέρει στο Λοιπόν το πρόσωπο που έδωσε τη σχετική πληροφορία.
Η Αθηνά Ωνάση, επικοινώνησε στα μέσα της άνοιξης με την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα και φίλη της Κατερίνα Ριμπολόβλεβα και της ζήτησε να επισκεφθεί τους τάφους των προγόνων της στα μέσα Αυγούστου. Έτσι, φαίνεται ότι προετοιμάζει ένα ταξίδι-αστραπή και με πλήρη μυστικότητα στο Σκορπιό, το πρώτο μετά την πώληση του.
πηγή