Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Θερινά εργαστήρια απασχόλησης για παιδιά στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα

Θερινά εργαστήρια απασχόλησης για παιδιά στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα


Τα σχολεία έκλεισαν και το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα οργανώνει θερινά εργαστήρια για να υποδεχτεί τους μικρούς φίλους, οι οποίοι θέλουν να απασχοληθούν ευχάριστα και δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους.

Τα εργαστήρια, που απευθύνονται σε παιδιά 8 – 12 ετών, περιλαμβάνουν ποικιλία πρωτότυπων δράσεων. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν αθέατες πτυχές του Μουσείου, θα αναζητήσουν εκθέματα και θα μάθουν τα μυστικά και τις ιστορίες τους. 
Επίσης, θα πειραματιστούν φτιάχνοντας κατασκευές με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, θα δοκιμάσουν τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού και θα συμμετάσχουν σε παραδοσιακά παιχνίδια και αθλοπαιδιές. Τα εργαστήρια, καθένα από τα οποία διαρκεί μία εβδομάδα (εκτός από Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή), έχουν προγραμματιστεί για 29/6 – 3/7 και 31/8 – 4/9 (από τις 10.00 – 13:00).

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 24210-29844 (καθημερινά 10.00-18.00, εκτός Τρίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου