Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ιατροδικαστική εξέταση για τον πατέρα και τον γιό από τη Ζαγορά

Ιατροδικαστική εξέταση για τον πατέρα και τον γιό από τη Ζαγορά

Ζήτησε ο ανακριτής πριν απολογηθούν την Πέμπτη

ΜΕΓΑΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ
Να υποβληθούν σε ιατροδικαστική εξέταση ο πατέρας 58 χρονών και ο γιός 29 χρονών, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία ενός 56χρονου, σε αγροτική περιοχή το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο ανακριτής.
Οι δύο δράστες, που αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, θα εξεταστούν, για να διαπιστωθεί αν φέρουν τραύματα από τη συμπλοκή που προηγήθηκε με το θύμα, σε αγρόκτημα ιδιοκτησία τους και θα οδηγηθούν εκ νέου στον ανακριτή την Πέμπτη, για να απολογηθούν, ενώ μέχρι τότε θα κρατούνται.
Σημειώνεται ότι πατέρας και γιός είχαν συμπλακεί το περασμένο Σάββατο με τον 56χρονο Δημήτρη Καλιό, από τον Άγιο Γεώργιο Ζαγοράς, για μεταξύ τους προσωπικές κτηματικές διαφορές, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 56χρονου άνδρα προήλθε από ένα πλατύ τραύμα στην αριστερή θωρακική χώρα κοντά στην καρδιά, που πιθανόν προήλθε από το κλαδευτήρι, με το οποίο το θύμα αρχικά είχε επιτεθεί στον 58χρονο.
Το θύμα είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο και είχε τραυματίσει σοβαρά συνταξιούχο αστυνομικό στη Ζαγορά, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 11 χρόνων και αποφυλακίστηκε προ περίπου ενός μήνα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου