Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μαγνησία: Ο Θωμάς Βασιλούλης είναι ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις!

Μαγνησία: Ο Θωμάς Βασιλούλης είναι ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις!


Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του
Γένους… αρσενικού είναι φέτος η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Μαγνησίας. Η ανακοίνωση των βαθμών των υποψηφίων του νομού στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, έφερε το μαθητή του 2ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας, Θωμά Βασιλούλη πρώτο ανάμεσα στους αριστούχους του νομού. Συγκέντρωσε συνολικά 19.459 μόρια και είναι ο πρώτος των πρώτων στη Μαγνησία.
Ο Θωμάς Βασιλούλης, έδωσε πανελλήνιες στη θετική κατεύθυνση. Τι κι αν τα θέματα στα μαθηματικά και τη φυσική θεωρήθηκαν από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών και αποτέλεσαν για πολλούς υποψηφίους βαθμολογικό «Βατερλό»; Ο μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας απέδειξε ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και κατάφερε όχι μόνο να αριστεύσει αλλά να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού στις φετινές πανελλαδικές.
tilestwra.com | Μαγνησία: Ο Θωμάς Βασιλούλης είναι ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις!
«Δυσκολεύτηκα σε όλα τα μαθήματα. Περισσότερο στη Βιολογία. Βεβαίως και τα μαθηματικά ήταν απαιτητικά», σχολιάζει ο ίδιος. Όπως επισημαίνει, το αποτέλεσμα ήρθε με συστηματική μελέτη και καλές βάσεις σε όλη τη διάρκεια της σχολικής ζωής. «Είχα τη σειρά μου σε όλη τη διάρκεια του Λυκείου. Φέτος φυσικά μελέτησα πιο πολύ», αναφέρει ο Θωμάς Βασιλούλης.
Σύμφωνα με Εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο νεαρός σε καμία περίπτωση δεν κλείστηκε στο δωμάτιό του μαζί με τα βιβλία του. «Ολα χρειάζονται και κυρίως για την ψυχολογία. Εκτός από τη μελέτη φρόντιζα να έχω ελεύθερο χρόνο και έκανα και τις βόλτες μου. Βοηθάει και στις επιδόσεις και στην ψυχολογία», εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος.
tilestwra.com | Μαγνησία: Ο Θωμάς Βασιλούλης είναι ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις!
Με τους βαθμούς στο χέρι, ο Θωμάς Βασιλούλης, ονειρεύεται το μέλλον. Θα δηλώσει Ιατρική Θεσσαλονίκης και η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών στα τέλη Αυγούστου, ελπίζει να του δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο εισόδου στη Σχολή. Είναι άλλωστε για τον ίδιο όνειρο ζωής να γίνει γιατρός.
«Από μικρός ήθελα να γίνω γιατρός. Επηρεασμένος ίσως από το θείο μου. Κυρίως όμως από την επιθυμία μου να μπορώ να βοηθώ τους συνανθρώπους μου», δήλωσε ο αριστούχος μαθητής.
Πηγή
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου