Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Γεώργιος Βόντζος - Μουσικός - Τραγουδιστής - Μελισσοκόμος

11/1/19 (αντιγραφή από εδώ)
***

Ο Vontzos Georgios νιώθει νιώθει ιδιαίτερη τιμή με το χρήστη Φιλυρα Πολιιτιστικος Ομιλος και 8 ακόμη στην τοποθεσία Πλατεία Μούρεσι, Πήλιο.
Να παίζει ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια σε τηλεθέαση το χωριό μας νομίζω ειναι η καλύτερη ανταμοιβή στους κόπους όλων μας! Ευχαριστούμε για την αριστη καλυψη το συνεργείο του astra & το star Chanel για την προβολή!!
Και του χρόνου με υγεία!

**

*


Ο χρήστης Vontzos Georgios κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

VOLONAKINEWS.GR
«Το ταβερνάκι του Βόντζου» βρίσκεται στο Μούρεσι Πηλίου, στον κεντρικό δρόμο Βόλου – Χανίων. Από το 1964 έως σήμερα προσφέρουν παραδοσιακή…


***

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας meli-vontzos.gr.( ΕΚΕΙ το μέλι)

***






***

3η Γιορτή Τσίπουρου - Μούρεσι Πήλιου - Κλαρίνο


Βόντζος Γιώργος - Τραγούδι, Κρουστά Βόντζος Χρήστος - Κλαρίνο Κουσκουρίδας Σταύρος - Κλαρίνο Μουτος Κώστας - Λαούτο, Τραγούδι Κρινάκης Σταύρος - Ακορντεόν Μπαρούτα Μαρίνα - Τραγούδι

*** 11/1/19 και


*** 9/1/19 αντιγραφή από ΕΔΩ

Και "Με Νταούλια και Ζουρνάδες", στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Βόλου της ΕΡΤ Βαγγέλης Μπαντελάς, Βόντζος Γεώργιος, ΕΡΤ, Μπαδιανούδης Ιάκωβος, Παραδοσιακή Μουσική, Ράδιο, Σεμσίρης Γιάννης,

***


Ο χρήστης Vontzos Georgios κοινοποίησε μια δημοσίευση — με τον Γεωργιος Βοντζος και 2 ακόμη.
Αύριο 8/1/2019 στις 13:05 συντονιζομαστε στην ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ 100.7FM & 101. 2FM
ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ
“Η Ομορφιά της Τέχνης και του Λόγου”'στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Βόλου της ΕΡΤ
Αυτή την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στις 13:05 Δέσποινα Τσούκα υποδέχεται τον καινούργιο χρόνο … πανηγυρικά! Νταούλια και ζουρνάδες θα κατακλύσουν το στούντιο της ΕΡΤ Βόλου. Προσκεκλημένος αυτή τη φορά, ο μουσικός Βαγγέλης Μπαντελάς, ο οποίος μαζί με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους του, θα μας διασκεδάσει με τους ήχους του ζουρνά, παίζοντας αγαπημένους σκοπούς και τραγούδια !
Ο Βαγγέλης Μπαντελάς γεννήθηκε στο Βόλο και κατάγεται από την Καρδίτσα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Παν/μιου Μακεδονίας, με ειδίκευση στο Λαϊκό Κλαρίνο. Είναι επίσης, τελειόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδίκευση στο λαϊκό /παραδοσιακό χορό. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι διπλωματούχος Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής και εκτελεστής του λαϊκού κλαρίνου και του ζουρνά. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Β΄θμια Εκπαίδευση με την ειδικότητα του Μουσικού (ΠΕ 79.01 ).
. Οι μουσικοί της κομπανίας είναι:
*Μπαντελάς Βαγγέλης, ζουρνά & ρεκ * Βόντζος Γιώργος, νταούλι & τραγούδι * Σεμσίρης Γιάννης, ζουρνά μπάσο (midi) * Μπαδιανούδης Ιάκωβος, νταούλι
Οι ηχογραφησεις έγιναν στο στούντιο της ΕΡΤ απο το Μάνο Σωτηρόπουλο, καθώς και στο home studio του Κωστή Δρυγιανάκη.
Συντονιστείτε στην παρέα μας στους 100,7 και 101,2 στα FM και στο διαδίκτυο στη σελίδα μας webradio volos.ert.gr να ακούσουμε σκοπούς της παράδοσης με ζουρνάδες και νταούλια!!!
Σχόλια

***


Ο χρήστης Κατερίνα Σταματίου-Παπ κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Για πάμε να τους ακούσουμε! https://www.facebook.com/ertvolou/posts/827678397569796?hc_location=ufi

«Με Νταούλια και Ζουρνάδες»
H Δέσποινα Τσούκα υποδέχθηκε τον καινούργιο χρόνο … πανηγυρικά! Νταούλια και ζουρνάδες ήχησαν στο στούντιο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Βόλου. Προσκεκλημένοι ήταν οι μουσικοί Βαγγέλης Μπαντελάς, με τον Γιώργο Βόντζο, οι οποίοι μαζί με τους άλλους εκλεκτούς συναδέλφους τους, μας διασκέδασαν με τους ήχους του ζουρνά και του νταουλιού, παίζοντας αγαπημένους σκοπούς και τραγούδια.
Οι μουσικοί της κομπανίας είναι:
Μπαντελάς Βαγγέλης, ζουρνά & ρεκ, Βόντζος Γιώργος, νταούλι & τραγούδι, Σεμσίρης Γιάννης, ζουρνά μπάσο (midi), Μπαδιανούδης Ιάκωβος, νταούλι.
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο στούντιο της ΕΡΤ από το Μάνο Σωτηρόπουλο, καθώς και στο home studio του Κωστή Δρυγιανάκη.

Η εκπομπή "Η ομορφιά της τέχνης και του λόγου" της Τρίτης 8 Ιανουαρίου 2019, για όσους δεν την άκουσαν.


VOLOS.ERT.GR
"Με Νταούλια και Ζουρνάδες" H Δέσποινα Τσούκα υποδέχθηκε τον καινούργιο χρόνο … πανηγυρικά! Νταούλια και






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου