Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

πόσο επικίνδυνα είναι τα μπαλόνια.


8-Year-Old Girl Dies From Suffocating on Dad's Birthday Balloon: Family

Έβαλε την 8χρονη Κόρη της για Ύπνο. 20 Λεπτά Αργότερα; Την Βρίσκει Νεκρή, Έχοντας ΑΥΤΟ στο Πρόσωπό της.

 
40
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οι γονείς της Jaina McGloghlon έβαλαν την κόρη τους για ύπνο. Αλλά δεν φαντάζονταν ότι θα λέγανε για τελευταία φορά “Καληνύχτα” στο κοριτσάκι με το «σπουδαίο πνεύμα και την μεγάλη καρδιά».
Μέχρι που ήταν ήδη πολύ αργά, δεν γνώριζαν ότι το φουσκωτό μπαλόνι γενεθλίων που άφησαν στο δωμάτιο της θα οδηγούσε σε τραγωδία.
Είκοσι λεπτά αφού την έβαλαν για ύπνο, ο πατέρας της Jaina την βρήκε χωρίς αισθήσεις και να μην αναπνέει.
Το μπαλόνι με ήλιο την είχε σκοτώσει.
“Ο γιος μου πήγε να την ελέγξει και είδε το πόδι της να προεξέχει από το κρεβάτι. Έβγαλε τα σκεπάσματα και βρήκε το μπαλόνι στο κεφάλι της,” δήλωσε η Pat McGloghlon, η γιαγιά της Jaina. “Την έβαλε στο πάτωμα και έκοψε το μπαλόνι από το κεφάλι της. Ξεκίνησε να της κάνει καρδιοπνευμονική ανάνηψη και κάλεσε ασθενοφόρο.”
Ακόμα και όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το προσωπικό δεν μπόρεσε να επαναφέρει το άτυχο κορίτσι. Είπαν ότι η Jaina προσπάθησε να ρουφήξει το ήλιο από το μπαλόνι, που οδήγησε στον θάνατό της από ασφυξία.
Ανάμεσα στα έτη 1973 και 2011 περισσότερο από εκατό παιδιά έχουν πεθάνει από ασφυξία από μπαλόνια. Αυτό κάνει τα μπαλόνια την κύρια αιτία ασφυξίας σε μικρά παιδιά.
Τα ξεφουσκωμένα μπαλόνια συνήθως είναι η αιτία. Αλλά μετά το θάνατο της Jaina, η αμερικάνικη ένωση καταναλωτών θα προχωρήσει σε προειδοποίηση ότι όλα τα μπαλόνια είναι δυνητικά θανάσιμα.
Αν και ο θάνατος της Jaina οφείλεται σε ατύχημα, η οικογένεια McGloghlons θέλει άλλες οικογένειες να μάθουν πόσο επικίνδυνα είναι τα μπαλόνια.
“Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους και να τους που πόσο τα αγαπάνε,” λέει η γιαγιά Pat με δάκρυα στα μάτια.
Μοιραστείτε αυτή την σοκαριστική ιστορία με τους φίλους σας. Μπορεί να σώσετε μία ζωή!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου