Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αδέσποτη σκυλίτσα βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε

    Αδέσποτη σκυλίτσα βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε


Αδέσποτη σκυλίτσα βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε


Μια αδέσποτη σκυλίτσα που συχνάζει στους χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας βρήκε ένα πορτοφόλι και το παρέδωσε στους φύλακες.

Πρόκειται για την Μόνα μία κανελί, αδέσποτη σκυλίτσα, ιδιαίτερα φιλική και συμπαθητική που την γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι και της έχουν μια ξεχωριστή αδυναμία.

Η σκυλίτσα λοιπόν που είναι αρκετά έξυπνη, πριν από μερικές μέρες βρήκε ένα πορτοφόλι στο γκαζόν, στους χώρους κοντά στο φυλάκιο του νοσοκομείου. Το πορτοφόλι είχε μέσα χρήματα και την ταυτότητα του ανθρώπου που το είχε χάσει.

Η Μόνα πήρε το πορτοφόλι με το στόμα της και έφτασε μέχρι τους φύλακες του νοσοκομείου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους από την ενέργεια του ζώου. Το πορτοφόλι με τα χρήματα παραδόθηκε από το στόμα της σκυλίτσας στον κάτοχό του.

Το θέμα συγκίνησε αρκετούς και έγινε αμέσως γνωστό στους κύκλους των φιλόζωων, καθώς αναρτήθηκε ακόμα και στο site της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας -Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων.

Και όλα αυτά την στιγμή που η πολιτεία δεν έχει βρει μια λύση για το θέμα των αδέσποτων που τριγυρίζουν στους χώρους του νοσοκομείου και του Πανεπιστημίου Πατρών, αφήνοντας αυτές τις «ψυχούλες» εγκαταλελειμμένες, μέσα στις αρρώστιες, το κρύο και τις κακουχίες.

Πηγή: patranews.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου